Avond aan Avond

Vrijdagavond om tien uur zal in caf e Dolle Bak optreden de Nederlandse zanger Johnny Beverly, vooral bekend van zijn hits ‘Oh Molly’, ‘Pardon Monsieur’ en ‘Bim Bam Bom’. De sympathieke zanger werkt al weer een tijdje aan zijn comeback en vereert Grasdijk voor de tweede keer dit jaar met een bezoek. 

Op het programma staan natuurlijk de oude hits en verder veel nieuw werk. Entree gratis, consumptie verplicht. De carri van Johnny Beverly zit in het slop en priv aat het al niet veel beter. Tanend succes, een gedroomde theatertournee, een vermoeide manager, een zwanger tienermeisje uit Grasdijk en een vrouw met een wanhopige kinderwens: Avond aan avond is een onweerstaanbare tragikomedie over een man die maar niet kan begrijpen dat de koek op is.


Auteur: Frank Ketelaar
Jaar van uitgifte: 2006


Gerelateerde personen

Frank Ketelaar

Frank Ketelaar werd geboren te Amsterdam in 1960. Hij doorliep lagere school en VWO, waarna hij Nederlands studeerde aan de Universiteit van Amsterdam. Deze studie brak hij af om popmuzikant te worden. Later was hij ook muzikant en componist in het theater.

In 1987 ging hij naar de filmacademie en studeerde vier jaar later af in de richtingen scenario en regie. Vanaf 1992 is hij voornamelijk als scenarioschrijver actief en incidenteel als regisseur. Door hem geschreven werk werd talloze malen bekroond; onder meer met Gouden Kalveren en drie keer een nominatie voor de LIRA-prijs, waarvan een keer gewonnen. Frank Ketelaar werkt voor televisie, film en theater. De musical Hij Gelooft in Mij, in samenwerking met Kees Prins, staat al meer dan een jaar in het DeLaMar theater in Amsterdam.

Frank Ketelaar woont in Amsterdam, is getrouwd en heeft drie kinderen.