Anna Ketelaars

Anna is schilderes en vindt haar inspiratie vooral in mensen.

Linda Ketelaars

Linda Ketelaars Beks woont met haar man en twee kinderen in Mierlo. Jaren geleden is haar passie voor schrijven begonnen, doordat ze haar kladblok overal naartoe meesleepte tijdens vakanties, om vervolgens uren te kunnen schrijven.

Henny Ketelaar

Henny is directeur-eigenaar van Bronnen Bomen.

Jan Arnold Albert Ketelaar

Jan Arnold Albert Ketelaar was hoogleraar algemene en anorganische chemie en elektrochemie aan de Universiteit van Amsterdam.

Joan Joshua Ketelaar

Een beroemde – wellicht beruchte – telg is ene Joan Joshua Ketelaar die in dienst was van de VOC en opklop tot tweede man van de VOC factorij van Suratte. Eigenlijk heette hij Kettler; hij was een Duitser die zijn carrière niet zo glansrijk begon. Hij bestal zijn baas en probeerde hem vervolgens te vergiftigen. Hij vluchtte en nam dienst bij de VOC.

Geertruida Ketelaar

De borgvrouwe Geertruida (Truus) Ketelaar is geboren in Rottterdam. Na haar huwelijk met Abraham Johan Thomassen is ze op de Fraeylemaborg  gaan wonen. Zij was gewend aan het leven in een drukke stad met een gezellige familiekring en kwam nu op een afgelegen borg met slechts enkele notabelen als relatie. Gelukkig vroeg het huishouden in de borg al haar aandacht en moest ze leiding geven aan flink wat personeel.